Collab #1

Collab #1

„Ki kell mondani, ha vége van – kudarc, vagy új kezdet?” – A Use Unused sztori

Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE unused alapítói. A nemzetközi divatvilág legbeágyazottabb magyar brandjének alapítói tizenhárom év után döntöttek úgy, hogy idén júliusban bezárják a boltot. András és Attila szeptemberben adott hírt arról, hogy A&DRIS néven indítják el új márkájukat, melynek befektetője Kína egyik legnagyobb showroomjának tulajdonosa. Az egyelőre rejtélyes projektről is sok minden kiderül majd a COLLAB / powered by Budapest LAB & MOME+ első eseményén.

2017. december 12. 18:00
Helyszín: Gödör Klub, 1061 Budapest,
Király u. 8-10.

Vendég:

  • Tóth András és Godena-Juhász Attila, a Use Unused alapítói

Beszélgetőpartner:

  • Dr. Radácsi László // BudapestLAB
    A Budapesti Gazdasági Egyetem rektori tanácsadója. A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központot annak megalapítása, 2017 tavasza óta vezeti. 25 éve dolgozik üzleti tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, kutatóként. A Magyar Formatervezési Díj bírálóbizottságának tagja. Oktatóként, kutatóként és tanácsadóként évtizedek óta a hazai vállalatvezetési kultúra aktív alakítója. Kiemelkedő hatású szakmai munkájáért 2012-ben megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést.

Use Unused: a tudatlanságunk vitt előre

Collab
Hogyan lett évtizedes közös munka a kezdeti ellenszenvből? Hogy mertek belevágni a diploma után a nemzetközi megjelenésbe a Use Unused alapítói? Miért jó, ha az üzleti szemlélet keretezi a kreativitást? Minderről és sok minden másról beszéltek a nemzetközi porondon is jelen lévő, majd nyáron váratlanul bezárt hazai divatmárka alapítói a Budapest LAB és a MOME+ közös rendezvénysorozatának első eseményén.

Tovább a BudapestLAB cikkére…