Jam Session #7

MOME+ Jam Session #7

ZÁRÓBULI + Youth in Design kerekasztal beszélgetés

A MOME+ Jam Session ezúttal átköltözött az Anker’t-be, ahol egy szuper bulival zártuk a MOME+ 2016/2017-es évadját, ahol lehetőség volt megbeszélni a tapasztalatokat, felmerülő kérdéseket és együtt ünnepelni! A helyszínen megismerkedhettünk a Budapest Design Map és a Start Up Guide legfrissebb kiadványaival is, valamint a TATZ ideiglenes tetoválásokat készítő designer márkával együttműködve meglepetések is vártak a résztvevőkre.

A buli előtt a Design Világnapjához kapcsolódva – melynek témája a Youth in Design volt – kerekasztal beszélgetést szerveztünk a Budapes Design Héttel együttműködve a fiatal designerek társadalmi felelősségvállalásáról és a design új, társadalomformáló megközelítéséről.

A MOME+ 2016-ban is folytatta az előző évben elkezdett tematikus beszélgetés sorozatát. A tavaszi félévben hat, egymással szorosan összefüggő témában kezdeményeztünk közös gondolkozást, beszélgetést. Ezek közös nevezője a designerek sikeres pályakezdése és szakmai életútjának építése.

2016. június 29. 20:00
Helyszín: Anker't, Paulay Ede utca 33.

A design fogalma az elmúlt évtizedekben átalakult, kiszélesedett, a funkcionális tárgytervezésből problémamegoldó folyamattá, gondolkodásmóddá vált, mely az emberközpontú, szociálisan érzékeny, életminőséget javító stratégiákban ölt testet. A kerekasztal beszélgetés meghívott vendégei fiatal hazai designerek, akik a társadalmi felelősségvállalás és a design közös metszetében alkotnak.

Meghívott vendégek:

  • Szalkai Dani - Maacraft - The social workshop
  • Czigány Márkó - B-terv
  • Alberto Vasquez - igendesign
  • Daubner Anna - Anna Daubner

Moderátor:

  • Tornyánszki Éva - co-founder, Kultúrgorilla