Collab #5

Collab #5

“Organikusan vállalkozó” – Baróthy Anna, S39 Hybrid Design

Innovatív művészeti tervezéssel és kivitelezéssel, valamint saját építészeti designtermékek alkotásával foglalkozik Baróthy Anna vállalkozása, az S39 Hybrid Design Manufacture. A tervezőcsapat olyan építészeti kontextusú művészeti tervezést és kivitelezést végez, ami egyszerre fog át több művészeti területet, anyagot és technológiát. A cél mindig az élmény létrehozása. Anna saját bevallása szerint nem volt tudatos elhatározás, hogy vállalkozó lesz, organikusan történt a dolog. „Ahogy barátaimnak mondani szoktam, a hobbimra próbálok vevőt találni, és bár ez így sarkított, de mégis igaz: mások fizetnek azért, hogy innovatívan gondolkodjak, tervezzek, építsek”- mondja.

2018. május 29. 18:00
Helyszín: NyolcTíz, 1061 Budapest,
Király u. 8-10.

Vendég:

  • Baróthy Anna, az S39 Hybrid Design alapítója, stúdióvezetője

Beszélgetőpartner:

  • Dr. Radácsi László // BudapestLAB
    A Budapesti Gazdasági Egyetem rektori tanácsadója. A Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Központot annak megalapítása, 2017 tavasza óta vezeti. 25 éve dolgozik üzleti tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, kutatóként. A Magyar Formatervezési Díj bírálóbizottságának tagja. Oktatóként, kutatóként és tanácsadóként évtizedek óta a hazai vállalatvezetési kultúra aktív alakítója. Kiemelkedő hatású szakmai munkájáért 2012-ben megkapta a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést.

Azért lettem vállalkozó, hogy ne mások gondolataiért dolgozzak

Collab
Baróthy Anna cége, a sokszorosan díjazott S39 Hybrid Design „organikusan”, vagyis stratégia nélkül fejlődött jó sokáig. Dizájnról és üzletről, női vállalkozásról beszélgetett a vállalkozó-tervezővel a COLLAB powered by Budapest LAB & MOME+ szezonzáró beszélgetésén Dr. Radácsi László, a Budapest LAB igazgatója.

Tovább a BudapestLAB cikkére…